Vårlopp!

Nu verkar det som att våren börjar så smått att komma till Sverige. Så underbart!!  När jag bodde i Göteborg och var medlem i ÖIS Friidrott ,var jag alltid funktionär vid vätskekontrollen på Premiärloppet i Skatås början av April.  Vissa år var det strålande sol och full vår, medans andra år  försökte vi hålla oss varma i snö och minusgrader.  Man vet aldrig i April.... men hur underbart är det inte att komma ut och springa ett av dom första loppen på året!

Nu arrangerar Fortum Ljusruset i Stockholm den 14 april.  Detta ett fantastiskt tillfälle att komma ut och springa för en bra orsak. Vi behöver alla göra en insats för att öka säkerheten och tryggheten runt våra löparslingor.

 Fortum, Stockholms Stad och Svenska Friidrottsförbundet startar en satsning på att öka möjligheterna till motion året runt genom att bättre belysning. Första steget inom konceptet Ljusruset arrangeras ett lopp där tre motionsspår tävlar om bättre och effektivare belysning.
Genom att delta i loppet kan vem som helst hjälpa till att lysa upp något av slingorna Älvsjöspåret, Grimstaspåret i Hässelby eller Granholmspåret i Järva. Ambassadörer för respektive lopp är Yannick Tregaro, systrarna Kallur och Mustafa Mohamed. Dessutom uppmuntras alla att ge tips om andra rundor genom att man kan nominera ett motionsområde man vill ska bli ljusare och tryggare.
Spring för ett ljusare, tryggare och mer hälsosamt Stockholm – delta i Ljusruset den 14 april!
Det är gratis att delta och anmälan görs på: www.fortum.se/ljusruset

Kom och spring Ljusruset 14 April






Jag har sprungit många mil i Slottskogen så att se denna video ger mig många goa' minnen... måste absolut springa där i sommar.  Yannick och jag tränade för ÖIS samtidigt.  Super kul att se hur duktig han har blivit!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar